Stilte retreat in Sinaï woestijn

Ik nodig je van harte uit om deel te nemen aan een transformerende ervaring van stilte en reflectie in de adembenemende Sinaï Woestijn. Te midden van de uitgestrekte zandduinen en magische bergen, onder de stralende zon en omgeven door de serene stilte van de woestijn, zullen we samen een reis maken naar innerlijke rust, zelfontdekking en spirituele groei. Ik zal je begeleiden om je reis aan te vangen naar binnen in de diepte zodat jij rijker en groots huiswaarts mag keren.

Stilte,

Hoe stil is stilte? Dit is de stilte waar ik je naartoe meeneem om erin te vertoeven, zo dicht bij jezelf en het goddelijke. Een reis waar ik je naar toe begeleid zodat jij je innerlijke stem kan en mag horen. De stille stem die alleen jij kan horen als het helemaal stil is rondom jou.

Je kan van de stilte houden of je kan ervan weglopen of ontlopen. Want het is wennen aan de stilte waar alle lawaai weg valt en jij kan genieten van pure stilte. Daar waar alle triggers wegvallen die je uit je concentratie en bezigheden houdt zullen in de woestijn niet aanwezig zijn. Verstrooiing zal er alleen maar komen van jezelf.

Als je houdt van de stilte houdt en de moed vindt om in stilte naar binnen te gaan en je ware zelf te ontmoeten die altijd al op je gewacht heeft met duidelijke antwoorden die enkel jou aangaan. De stille stem die alleen tegen jou praat, soms in een heldere taal, soms in vele kleuren of soms in duidelijk beelden die allemaal voor zich spreken om jou iets duidelijk te maken.

Dan nog gaan we dieper in de stilte om de vele lagen van stilte te ontdekken die klaar staan om je ontmoeten om de vele geheime met jou te delen waar jij misschien al heel lang op wacht en verlangt.

In de diepst van het diepste van de stille kern waar geen geluid aanwezig is de ware God aanwezig die op je wacht om op jouw vele vragen te antwoorden.

We hebben allemaal onze eigen vragen en interesses waar we eerlijke antwoorden op willen hebben. Zo gaan we elke dag op ontdekking om dieper en dieper de stille stilte te ontdekken.

Hier in de Sinaï woestijn waar jij alleen aanwezig zal zijn in de weidse omtrek tussen de hoge rotswanden die lijken op majestueuze kathedralen en iets sacraal uitstralen kan jij in stilte aanwezig zijn, enkel met jezelf zonder gestoord te worden of afgeleid.

Jij kan ervoor kiezen om rustig en alleen te eten of ergens onder te sterrenhemel te vertoeven en dit zolang jij verkiest. Ik ben altijd in de buurt als je begeleiding nodig hebt bij dat wat zich aandient in het moment of je kan ervoor kiezen om in stilte samen te eten en deel te nemen aan diverse activiteiten die doorgaan in groep.

Mijn begeleiding zal er altijd zijn ongeacht waarvoor jij kiest.

De stille kracht van de Sinaï woestijn is liefdevol en krachtig, zo zullen ook jouw uitdaging liefdevol getoond worden op jouw maat en bewustzijn. Met het doel de Stille kracht in jou te ontdekken. Je zal ervaren dat stille zo krachtig is en veel in beweging brengt, meer dan het uitspreken en daardoor bij momenten nutteloze woorden gebruikt die dan alleen maar tegen jouw keren. De stille kracht waar jij zo dicht bij je centrum zal komen om te ontdekken wie je bent, welke kracht in jou aanwezig is. Maar vooral om duidelijke antwoorden te ontvangen van zodra jij je in stilte helemaal openstelt om te ontvangen wat jij nodig hebt.

Door diverse oefeningen zullen we diepen en dieper in de onmetelijke ruimte van innerlijke stilte aanwezig zijn. Je hoeft geen getrainde stilte beoefenaar te zijn maar wel moedig om in stilte naar binnen te gaan om jezelf en het goddelijk te ontmoeten.

Door middel van meditatie en contemplatie, korte teksten, wandelingen, oefeningen enzovoort die we gebruiken als instrumenten om de weg naar de dieps stille stilte te ontmoeten.

Ben jij er klaar voor om die stilte van jezelf te ontmoeten? Ben jij die dappere om in de woestijn de stilte te trotseren en zo dichter te komen bij jij eigen bent?

Vervoeg ons en ga mee naar de Sinaï woestijn en elke keer jij stopt met stappen zal je de stilte ontmoeten. Stilte die een tastbare vorm aanneemt en het voor jou gemakkelijker wordt om de stilte te vatten en te beschrijven voor jezelf.

Wat mag je van mij verwachten?

  • Ik zal je begeleiden tijdens jouw stappen naar je innerlijke stilte
  • Samen met jou je uitdagingen bespreken indien nodig.
  • Je gids tijdens de activiteiten
  • Je aanspreekpunt wanneer jij er nood aan hebt
  • Je tools zal aanreiken die je na je reis verder kan blijven gebruiken
  • Je gids naar de stilte

Praktische informatie


Maak je geen zorgen, ik neem alle praktische zaken voor deze reis uit handen.

Dit is wat ik voor jou regel:

Vliegtickets: Ik boek jouw vliegtickets, zodat jij zonder gedoe naar de bestemming kan reizen.

Transfers: Vanaf het moment dat je vertrekt tot aan je bestemming, zorg ik voor alle naadloze transfers. Of het nu in België is of in de prachtige Sinaïwoestijn, ik regel taxiritten en treinreizen om jouw reis zo comfortabel mogelijk te maken.

Voorbereiding op maat: Zodra je je inschrijft, ontvang je van mij een handige bagagelijst. Hiermee kan je je goed voorbereiden en ervoor zorgen dat je alles bij je hebt wat je nodig hebt voor deze bijzondere reis.

Waar en wanneer?

Hier zijn de belangrijkste details die je moet weten:

  • Vertrekdatum: We starten onze avontuurlijke reis op zaterdag 12 oktober 2024 vanaf de bruisende luchthaven in Zaventem.
  • Terugkeer: dinsdag 22 oktober 2024 luchthaven in Zaventem.
  • Treinreis: Informatie volgt
  • Bagage: Informatie volgt na inschrijving

All-in prijs

Deze voordelen zijn inbegrepen in jouw All-in prijs:

We zorgen ervoor dat je, waar mogelijk, altijd verbonden bent met mobiele data. Zo kan je jouw ervaringen delen en je laten inspireren door de prachtige omgeving.

Alle transfers zowel in België als in de Sinaïwoestijn.

Rust uit en laad jezelf op in comfortabele en sfeervolle accommodaties aan de kust en in het Sinaïgebergte.

Laat je culinair verwennen: Proef de rijke cultuur van de Sinaï terwijl je geniet van de inbegrepen maaltijden.

Ontdek de geheimen van de Sinaï met ervaren gidsen die je de meest fascinerende plekken laten zien en je laten kennismaken met de rijke geschiedenis en cultuur van deze betoverende bestemming.

Fooien inbegrepen voor al onze gidsen en helpers ter plaatse.

Daarnaast staan er tal van activiteiten op het programma om je reis echt memorabel te maken.

We begrijpen dat jouw reis ook een persoonlijke en innerlijke reis is van stilte. Daarom bied ik persoonlijke begeleiding aan gedurende de hele reis.

Hou er rekening mee dat de kosten van het vliegticket, reisbijstandsverzekering en annuleringsverzekering niet zijn inbegrepen in de all-in prijs.

Hoe kan je je inschrijven?

Wil je je graag inschrijven voor deze unieke reis?

Dat kan eenvoudig door even te bellen of een mailtje te sturen naar:

Mo El Bazi: 0485 606 247 - de.steen.info@gmail.com

De deelnameprijs van € 1700, mag je overschrijven op het rekeningnummer BE56 9731 1664 7988 met vermelding van Sinaï, vertrekdatum en volledige naam

Ik kijk er naar uit om samen met jou dit avontuur te beleven, waarbij we de schoonheid van de woestijn omarmen en samengroeien naar een krachtiger, vervuld leven!


Kort praktisch overzicht

Begeleider: Mo El Bazi

Datum: van zaterdag 12 tot dinsdag 22 oktober 2024

Vertrek: Luchthaven Brussel

Locatie: Noordelijke Sinaï woestijn

Inschrijven: zie rubriek inschrijven onderaan of bel 0485 606 247

Investering: € 1700,= Exclusief vlucht.

Overschrijven op rekeningnummer: BE56 9731 1664 7988 met vermelding naam en Sinaï, vertrekdatum en volledige naam

Akkoord