Sinaïwoestijn spirituele reis


Verken de betoverende schoonheid van de Sinaï Woestijn: Ontdek je ware zelf op deze avontuurlijke reis.

Op avontuur in de Sinaï: Ontdekkingstocht door de woestijn

Nieuwe herinneringen creëren en jouw ziel voeden tijdens een onvergetelijke reis - wie wil dat nou niet? Maak je klaar voor een avontuurlijke ontdekkingsreis die niet alleen de schoonheid van de buitenwereld, maar ook jouw innerlijke wereld zal prikkelen en inspireren!

Ontdek de prachtige cultuur, de wonderen van de natuur en de heerlijke gastronomie van de Sinaï woestijn tijdens deze aankomende paasvakantie. Laat je betoveren door deze reis die jouw ziel zal raken en een onuitwisbare indruk achterlaat.

De magie van de Sinaï woestijn: Een reis naar rust, onthaasting en innerlijke ontdekking

“De Sinaï woestijn heeft een magnetische aantrekkingskracht op haar bezoekers. De uitgestrekte zandvlaktes, majestueuze bergen en de ongerepte zee spreken tot ieders verbeelding. Je vindt er rust en stilte: dé ideale uitnodiging om te onthaasten en je innerlijke wereld te ontdekken. De ruimte om jouw ware zelf te vinden en te omarmen is hier grenzeloos.”

Tijdens deze reis laat ik je kennismaken met al haar geheimen en rijkdommen. Als je met mij op pad gaat, breng ik je naar de meest afgelegen en onontdekte plekjes van de Sinaï woestijn. Je zal versteld staan van de verborgen pareltjes en de eindeloze ruimte van zand, bergen en zee die hier op jou wachten.

Mis deze unieke kans niet!

Ben jij klaar om te luisteren naar de roep van de Sinaï Woestijn?

Als jouw persoonlijke mentor zal ik je begeleiden tijdens dit epische avontuur van zelfontdekking. Ik ben er om naar jou te luisteren, je bij te sturen en als gids op te treden tijdens jouw onvergetelijke reis. Onze persoonlijke gesprekken vinden plaats naast de groepsactiviteiten, zodat jij alle tijd hebt om jezelf te ontdekken en te ontwikkelen in alle rust en zachtheid.

In de woestijn draait alles om de kunst van langzaam leven. Je zult snel de innerlijke rust en vrede ervaren die nodig zijn om tot stilstand te komen en echt te genieten van het moment. Hier krijg jij de kans om jezelf helemaal te vinden en je te laten opladen met de krachtige energie van de woestijn. Voel hoe elke korrel zand en elke steen je lichaam en geest geneest en je energie geeft om de wereld aan te kunnen.

Laat je oude patronen oplossen in het stof van de woestijn en ervaar onvoorwaardelijke liefde. Je kan erop vertrouwen dat je met een gelukzalige glimlach en een rijk gevoel huiswaarts zal keren, net zoals alle andere reizigers die deze reis hebben meegemaakt.

De charme van de Sinaïwoestijn: Het volledige programma

Wandelen, mediteren en genieten: Van Nirwana tot de Mozesberg

De eerste twee dagen brengen we door in het vakantiedomein Nirwana, waar we genieten van de sfeervolle chalets aan de adembenemende golf van Akabha.

Daarna bezoeken we het historische dorp Katherine en de Goddelijke berg, waar we overnachten op de top van Mozesberg. Hier zal je de kracht van de ondergaande en opkomende zon en de moederlijke maan ervaren.

Overnachten onder de sterren

We bezoeken ook de prachtige Katherine kerk met haar historische schatten en eeuwenoude olijfbomen. We staan stil bij de brandende struik die nog steeds ongeschonden groeit.

Overnachten doen we in comfortabele tenten onder een heldere hemel vol met vallende sterren. We genieten van heerlijke bedoeïenen thee en verrukkelijke maaltijden bij het kampvuur.

Tijdens onze wandelingen tussen de vele bergen en duinen van de Sinaï woestijn, zal je alle ruimte hebben voor meditatie en gebed. Laat je uitdagen door de duinen en geniet van het onbeschrijflijke uitzicht vanaf de top.

Laat je betoveren door de schoonheid van de White Canyon en vind innerlijke rust in de oase van palmbomen en water.

Betreed de majestueuze White Canyon en ontdek de krachtige en indrukwekkende schoonheid van deze rotsformaties. Laat jezelf herleiden tot wie jij werkelijk bent en voel hoe de grootsheid van de bergen en de Canyon jouw kracht herstellen. Je zal perplex staan van de onvergetelijke wandeling die je naar een oase vol palmbomen en overvloedig water leidt: de ideale rustplaats om jouw innerlijke balans terug te vinden.


De Sinaï woestijn is de perfecte plek om jouw ware zelf te ontmoeten en ermee te versmelten. Keer huiswaarts met een hernieuwde levenskracht en innerlijke vrede.


Praktische informatie

Maak je geen zorgen, ik neem alle praktische zaken voor deze reis uit handen.


Dit is wat ik voor jou regel:

 • Vliegtickets: ik boek jouw vliegtickets, zodat jij zonder gedoe naar de bestemming kan reizen.
 • Transfers: Vanaf het moment dat je vertrekt tot aan je bestemming, zorgen wij voor naadloze transfers. Of het nu in België is of in de prachtige Sinaïwoestijn, wij regelen taxiritten en treinreizen om jouw reis zo comfortabel mogelijk te maken.
 • Voorbereiding op maat: Zodra je je inschrijft, ontvang je van mij een handige bagagelijst. Hiermee kan je je goed voorbereiden en ervoor zorgen dat je alles bij je hebt wat je nodig hebt voor deze bijzondere reis.

Waar en Wanneer?

Hier zijn de belangrijkste details die je moet weten:

 • Vertrekdatum: We starten onze avontuurlijke reis op vrijdag 1 november 2024 vanaf de bruisende luchthaven in Zaventem.
 • Terugkeer: Maandag 11 november 2024 luchthaven van Zaventem
 • Treinreis: informatie volgt later
 • Bagage: Informatie volgt na inschrijving

All-in prijs

Ervaar een zorgeloze reis boordevol avontuur en betekenis, voor prijs van € 1700, inclusief maaltijden, activiteiten en overnachtingen.

Deze voordelen zijn inbegrepen in jouw All-in prijs:

 • We zorgen ervoor dat je, waar mogelijk, altijd verbonden bent met mobiele data. Zo kan je jouw ervaringen delen en je laten inspireren door de prachtige omgeving.
 • Alle transfers zowel in België als in de Sinaïwoestijn
 • Rust uit en laad jezelf op in comfortabele en sfeervolle accommodaties aan de kust, op de Mozesberg en midden in de woestijn.
 • Laat je culinair verwennen: Proef de rijke cultuur van de Sinaïwoestijn terwijl je geniet van de inbegrepen maaltijden.
 • Ontdek de geheimen van de Sinaïwoestijn met ervaren gidsen die je de meest fascinerende plekken laten zien en je laten kennismaken met de rijke geschiedenis en cultuur van deze betoverende bestemming.
 • Daarnaast staan er tal van activiteiten op het programma om je reis echt memorabel te maken.
 • We begrijpen dat jouw reis ook een persoonlijke en spirituele reis is. Daarom bieden we persoonlijke begeleiding gedurende de hele reis.
 • Fooi voor bedoeïenen is inbegrepen

Hou er rekening mee dat de exclusieve kosten van het vliegticket en de reisbijstand en annuleringsverzekering niet zijn inbegrepen in de all-in prijs.


Hoe kan je inschrijven?

Wil je je graag inschrijven voor deze unieke reis?

Dat kan eenvoudig door even te bellen of een mailtje te sturen naar:

 • Mo El Bazi: 0485 606 247 - De.steen.info@gmail.com

De deelnameprijs van € 1700 mag je overschrijven op het rekeningnummer BE69 9731 7841 6578 met vermelding van Sinaï, vertrekdatum en volledige naam

We zien er naar uit om samen met jou dit avontuur te beleven, waarbij we de schoonheid van de woestijn omarmen en samen groeien naar een krachtiger, vervuld leven!

Akkoord