CX kloof 3

Persoonlijke begeleiding


Persoonlijke begeleiding start met aandachtig luisteren naar jouw vraag, jouw bekommernis.

Persoonlijke begeleiding is geduldig afwachten tot jij je vraag hebt geformuleerd.

Persoonlijke begeleiding is in de diepte werken om jouw noden zichtbaar te maken.

Bij praktijk de Steen ga ik geen enkel taboe uit de weg. Ik benader je met een open geest. Welke ook jouw verhaal is, ik zal nooit een oordeel klaar hebben over jou. Je mag op mijn steun, luisterend oor en begrip voor jouw situatie rekenen. Ik zal je antwoorden en oplossingen aanreiken.

Coaching en begeleiding bij,

  • · Angst
  • · Laag zelfbeeld
  • · Missen van vertrouwen
  • · Verwerken van tegenslag
  • · Het rouwen bij overlijden van dierbare
  • · Zich uitgeput voelen, burn-out of stress
  • · Relatievertroebeling tussen partner, kinderen, familie of …
  • · Het niet slagen van een project, sollicitatie, werk of …

Contactpagina

Kinderen en Jongeren


Kinderen en jongeren leven in een wereld vol uitdagingen. Ze worden geconfronteerd met een snel veranderende wereld, sociale druk, emotionele ups en downs en soms moeilijke persoonlijke omstandigheden. In deze complexe en veeleisende omgeving hebben ze een veilige haven nodig, een plek waar ze begrepen worden en kunnen groeien.

Praktijk De Steen: Een veilige omgeving voor jouw kind.

Bij Praktijk De Steen kunnen kinderen en jongeren genieten van een warme en vertrouwde plek, speciaal voor hen. Tijdens mijn persoonlijke coaching staan hun behoeften en wensen altijd centraal. Of ze nu twijfelen, angsten ervaren, een laag zelfbeeld hebben, moeite hebben met familie- of vriendschapsrelaties of andere problemen hebben, ik begrijp dat het belangrijk is dat ze gehoord worden. Als coach bied ik hen een luisterend oor aan zodat ze zich begrepen voelen.

De vrijheid om trots te zijn op je unieke persoonlijkheid.

Mijn focus ligt op het vergroten van hun veerkracht en hun zelfvertrouwen. Hun stem telt en hun mening is belangrijk. Dankzij mijn empathische benadering ervaren alle kinderen een gevoel van acceptatie en waardering.

Iedereen is uniek. Bij mij is het een absolute prioriteit dat elk kind de vrijheid heeft om zichzelf te kunnen zijn. Ik sta klaar om hen de juiste handvaten en begeleiding aan te bieden die perfect aansluiten bij hun individuele behoeften. Samen werken we eraan om hun unieke persoonlijkheid te omarmen en de boodschap uit te dragen dat UNIEK zijn iets is om trots op te zijn.

Samen bouwen aan een sterke basis: Meld jouw kind vandaag nog aan voor persoonlijke coaching bij Praktijk De Steen.

Wil je jouw kind de tools geven om te kunnen groeien, bloeien en stralen?

Neem vandaag nog contact met me op en geef je kind de ondersteuning die het verdient. Samen creëren we een pad naar geluk, zelfvertrouwen en innerlijke harmonie.

Maak nu de keuze voor een positieve verandering en geef jouw kind de beste start voor een gelukkige toekomst.

Contactpagina

Online begeleding


De grenzeloze voordelen van online coaching.

Het leven kan heel hectisch zijn. Ik begrijp dat er soms momenten zijn waarbij het niet haalbaar is om persoonlijk langs te komen. Om er toch voor te zorgen dat je altijd de kostbare begeleiding en ondersteuning krijgt die je verdient, reik ik je de mogelijkheid aan van online coaching.

Laat de last van lange reistijden en verkeersstress achter je. Kies voor de vrijheid om jouw sessies te plannen op het perfecte moment voor jou, terwijl je je omgeeft met de rustgevende energie van jouw eigen thuis. Zo komt er meer kostbare tijd vrij voor jou, zodat je je volledig kan richten op jouw innerlijke groei en transformatie.

Online coaching: een eigentijds middel om afstanden te overbruggen.

Via online begeleiding kan ik steeds met jou in verbinding blijven. Fysieke afstand vormt geen enkele belemmering meer.

Mijn ervaring leert me dat online coaching een geweldige optie is die verrassende resultaten oplevert. Het zorgt voor een uitstekend contact en een sterke spirituele verbondenheid. Waar je je ook bevindt, we kunnen steeds een diepgaande en persoonlijke connectie onderhouden. Het stelt me instaat om jouw individuele noden nog beter te vervullen.

Of je nu ver weg woont, een drukke agenda hebt of gewoonweg de voorkeur geeft aan het gemak van online begeleiding, ik sta voor je klaar.

Spiritueel verbinden: Ervaar de kracht van online coaching.

Ontdek zelf hoe online begeleiding je kan helpen om jouw doelen te bereiken. Ervaar de buitengewone kracht van verbinding in een wereld waarin afstanden geen rol meer spelen.

Neem vandaag nog contact met me op en ontdek hoe ik jou kan ondersteunen bij jouw unieke reis naar persoonlijk geluk. De wereld ligt binnen handbereik - waar je ook bent.

Contactpagina

Akkoord