Meditatie

Wat betekent meditatie voor mij?

Al jaren surf ik bij mijn vele meditaties, mee op een golf van rust, stilte en eeuwig innerlijke vrede.

Ook al wandelend, op reis, tijdens workshops of als ik zelf geleide healing meditaties geef surf ik mee. Mediteren is een instrument die ik jaren geleden leerde kennen en waarvan ik elke dag de vruchten pluk en alleen maar gelukkiger van word ondanks de beweringen van sommige wetenschappers die menen dat het zinloos en tijdverlies is.

Ik spreek voor mezelf als ik ervaar hoe deugdzaam, helend en leerrijk mediteren is en wat het doet en in beweging brengt bij ons. Ook tijdens de vele ontmoetingen en activiteiten in mijn Praktijk de Steen en daarbuiten zie en ervaar ik welk helend vermogen mediteren met zich meedraagt.

Bij mij is er een grote overtuiging dat meditatie helend werkt en onze gezondheid in het algemeen sterk positief bevordert door het regelmatig te beoefenen, ook al is het maar 5 minuten per dag. Zit jij soms niet enkele minuten met je gedachten/dromen ergens anders. Dit is ook een vorm van meditatie en ontspanning die je jezelf hebt gegund!

De rust en het bewustzijn dat het mij bracht, ervaar ik als een groot zegen die ik mezelf heb geschonken. Vanuit de overtuiging hoe het mijn leven positief heeft veranderd, kan ik het alleen maar aanbevelen om het te beoefenen.

Voor velen is de grote valkuil om niet geduldig genoeg te zijn om de gedachten stroom helemaal tot stilstand te brengen om zo te blijven mediteren. Door te blijven mediteren heb ik de vele krachten die in meditaties aanwezig zijn leren begrijpen. Die kennis die in meditatie aanwezig zit, is als een godsgeschenk die ons aangereikt wordt om als mens blijvend te evolueren.

Dik ben dankbaar dat ik dit instrument mag hanteren voor mezelf en om anderen te helpen in hun verdere ontwikkeling. Vanuit mijn hart geef ik begeleiding zodat elk individu het maximale effect kan ervaren, achteraf neem ik de tijd voor zij die vragen hebben na een meditatie om deze open en openhartig te bespreken. Dit is mijn bijdrage om duidelijkheid te scheppen over wat er ervaren wordt en vooral om de inzichten die niet altijd ten volle begrepen worden fijn uit te leggen. Uiteindelijk wens ik iedereen met een goed en fijn gevoel naar huis te laten gaan met de boodschap dat de energie vanuit de meditatie lang, heel lang nog zal nawerken.

Wil jij graag mediteren en weet je niet hoe hieraan te beginnen of heb je al gemediteerd en wil je het opnieuw een kans geven? Dan kan je altijd naar een geleide healing meditatie avond komen die ik regelmatig organiseer. Of wens je hier een individuele aanpak? Ook dit is mogelijk.

Neem nu contact op met mij voor een afspraak;

Stuur een mail naar de.steen.info@gmail.com

Of bel naar 0485/ 606 247 voor een sessie te;

Contactpagina

  • IMG 20200703 WA0008
  • IMG 20200208 105804
  • Ochtendmeditatie
  • IMG 20200703 WA0008
  • IMG 20200208 105804
  • Ochtendmeditatie
Akkoord