Wie ben ik?

Mijn leven is een aaneenschakeling van geschenken die ik sinds mijn geboorte elke dag ontvang.

De geschenken hebben mij gevormd tot wie ik ben.

Ze kwamen op mijn pad in de vorm van hoop, geluk, schoonheid en vertrouwen, geschenken verpakt in mooie kleuren met gouden, krullende linten.

Ik kreeg ook geschenken verpakt in afschuwelijke kleuren zoals verdriet, ontgoocheling, boosheid, onbegrip.

En toch, wanneer ik achterom kijk ... kan ik alleen maar vaststellen dat het de moeite waard was om al die geschenken in ontvangst te nemen.

Ze zijn een gift die mij maakt tot wie ik nu ben!

Ik ontwikkelde een zacht hart, een open geest en een heldere kijk.

Het hart is er voor iedereen, de open geest luistert, observeert, begrijpt.

Een heldere kijk op de wereld zorgt ervoor dat ik zoveel mogelijk zie en probeer te begrijpen wat rondom mij gebeurt. Zonder enige vorm van oordeel.


Screenshot 2021 01 17 at 14 03 22 Mo 01

Mijn leven is een voortdurende aaneenschakeling van ontmoetingen met verschillende culturen, plaatsen en mensen.

Respect heb ik voor de verschillende culturen en geloofsovertuigingen met elk hun eigen waarde en steeds met als doel mensen samen te brengen.

Respect heb ik voor de vele plaatsen op moeder aarde.

Moeder aarde die haar schoonheid verspreidt, haar kracht deelt en haar onuitputtelijke energie doet voelen.

De vele mensen die mij hebben opgevoed, onderwezen en hebben liefgehad, in het bijzonder mijn familie en vrienden maar ook toevallige ontmoetingen zorgden voor de vorming van mijn persoonlijke levensvisie en de bewuste keuze om mijn levensweg te bewandelen op optimistische wijze. Dit maakt mij en mijn omgeving gelukkig, zo te leven.

Dit is niet vanzelf gegaan. Op gepaste tijden heb ook ik hulp van anderen mogen inroepen. Dankzij alle ontmoetingen, scholingen, geschenken wil ik mijn groeiende levenservaringen ten dienste stellen van mensen die mij op hun weg willen ontmoeten om de kracht, de vreugde, de liefde, de veerkracht en de wijsheid te vinden in zichzelf.

Ik maak tijd voor je om een vertrouwensband op te bouwen in een veilige omgeving.

Ik opteer niet voor oppervlakkige oplossingen.

We zoeken samen naar de onderliggende problematiek die de oorzaak kan vormen van je (fysieke) klachten.

In het ganse proces blijf ik je aanspreekpunt, kan je steeds bij mij terecht.

Ik vind een persoonlijke en discrete aanpak héél belangrijk!

De deur van mijn praktijk staat open voor iedereen.

Ik verwelkom je graag met open handen en open hart, zonder oordeel. Sta jezelf toe de stap te zetten, het is meer dan de moeite waard!

Een weg is niet altijd gemakkelijk om kiezen,
maar leer erop te vertrouwen.
— Mo

Geschiedenis van praktijk De Steen

Het ontstaan van mijn praktijk vindt zijn oorsprong in het grote verlangen om mensen te helpen. De laatste jaren kende ik een grote persoonlijke groei. Door telkens opnieuw cursussen en opleidingen te volgen kwam ik zo steeds dichter bij mijn doel om adequate hulp en begeleiding te bieden op verschillende niveaus. Gaandeweg ontdekte ik de bijzondere kracht van healing, energetisch werk en van woorden die ik dagelijks aanwend in mijn praktijk.

“praktijk De Steen” heeft net als ikzelf al een mooi groeiproces gekend. Het is een praktijk die voortdurend evolueert. Ik mag stellen dat Praktijk De Steen niet enkel meer een centrum is voor persoonlijke begeleiding, maar ook een begeleiding- en coaching centrum voor healing en energetisch werk. Alle krachten worden gebundeld om de verschillende problematieken doeltreffend en efficiënt aan te pakken. Ik bied u de mogelijkheid om uw geest te verruimen, persoonlijke groei te verwezenlijken en harmonie terug te vinden in uw leven.

Geleide healing meditaties zijn bij het aanbod toegevoegd.

Natuurelementen worden overspoeld, verstenen en zien na vele geduldige jaren opnieuw het licht. Stenen geven zich opnieuw aan ons bloot en schitteren in onze ogen en in onze handen. Met deze prachtige symboliek leg ik onmiddellijk de link naar mijn praktijk.

Net als een steen, zal ik jou opnieuw laten schitteren want jij bent het meer dan waard!

Waterval1

Coach, healer en motivator bij Praktijk De Steen


Mo El Bazi is een warm en geduldig persoon die zijn tijd neemt om te luisteren en de ander de tijd geeft om zijn of haar verhaal te doen. Hij gaat geen thema’s uit de weg, maar benadert elke thema zonder oordeel en zoekt samen naar een oplossing. Zijn opleidingen gaven hem vele inzichten en door zijn ervaring in de praktijk voelt hij precies aan waar iets knaagt, belemmert of heel gevoelig ligt. Zijn spontaniteit en rustige aard zorgen dat mensen zich gemakkelijk, vertrouwd en veilig voelen om in gesprek te gaan.

Coaching:

Coaching bij praktijk De Steen gaat erom om de weg te effenen, barrières en belemmeringen weg te werken. Niet om jezelf iets te bewijzen maar om jouw persoonlijke kracht te ontdekken en zo opportuniteiten te verkennen. Exploraties om jouw droom, welke die ook is, te realiseren. “De mens zijn grens is onbeperkt door zijn geloof”

Healing:

Als alles energie is dan ben jij ook energie. Als energie niet kan stromen dan is er geen licht of beweging. Tijdens een healing wordt jouw energie hersteld in de vele lagen die een menselijk lichaam bezit. Elke onderbreking vertelt je wat er gaande is en wat er kan aan gedaan worden om jouw leven terug van energie te voorzien zodat jij terug kan stromen en jouw innerlijk licht krachtig kan stralen. Niet alleen naar buiten gericht maar vooral innerlijk waar alles begint en uitstraalt naar de buitenwereld. Het tonen en kunnen zijn wie jij werkelijk bent.

Motivator:

Vertellen dat alles mogelijk is, is soms gemakkelijker gezegd dan gedaan. Wie in een dal zit, heeft een duwtje nodig om boven de wolken te geraken. Als geen ander weet Mo dat een duwtje krijgen geen schande is maar net dat wat we nodig hebben. Door zijn blik te houden op de mogelijkheden van de mens is hij de juiste persoon om te motiveren vanuit een realisme en nooit uit hoogmoed.

Praktijk De Steen? De stenen die ik meebracht uit de Sinaï woestijn met hun grote energiewaarde gaven mij de inspiratie om mijn praktijk ‘De Steen’ te noemen. Elke steen had een bijzondere aantrekking en elke nieuwe eigenaar vond zo zijn steen waartoe hij of zij aangetrokken werd. Stenen zijn in alle vormen, grootte en kleuren te vinden in de woestijn. De onzichtbare uitstraling en kracht die ervan uitgaat is bijzonder. Zo heeft Praktijk De Steen een natuurlijke aantrekkingskracht die geen moeite kost.

Heb je een vraag, wil je meer informatie of een afspraak maken?

Dit kan via mail de.steen.info@gmail.com of bel 0485/ 606 247.

Akkoord