Wie ben ik? Een kijkje in mijn reis naar zelfontdekking en persoonlijke groei

Ontmoet Mo El Bazi: Energetische healer, coach en motivator.

Ben je op zoek naar iemand die écht de tijd voor je neemt om naar jouw verhaal te luisteren?

Zoek niet verder!

Hallo! Ik ben Mo El Bazi, jouw coach, healer en motivator bij Praktijk De Steen.

Ik sta bekend als een geduldig en spontaan persoon met een warm hart. Ik zal er alles aan doen om ervoor te zorgen dat je je op je gemak voelt tijdens onze gesprekken. Bij mij kan je over elk thema praten zonder dat je je zorgen hoeft te maken over oordelen of vooroordelen.

Samen kunnen we op zoek gaan naar oplossingen voor wat er in je leven speelt. Met mijn intensieve opleidingen en praktijkervaring kan ik snel aanvoelen waar de knelpunten en blokkades liggen en hoe we deze samen kunnen aanpakken.

Mijn missie: Je helpen om je volledige potentieel te bereiken en je dromen waar te maken.

Mijn grootste verlangen in dit leven is om mensen te helpen. Het oprichten van 'Praktijk De Steen' was voor mij dé manier om mijn hart te volgen en anderen te ondersteunen op verschillende niveaus.

Na mijn eigen persoonlijke groei, die ik heb ervaren door middel van verschillende cursussen en opleidingen, ontdekte ik de bijzondere kracht van healing, energetisch werk en het voeren van goede gesprekken.

De praktijk is voortdurend in ontwikkeling, net zoals jij, ik en het leven zelf. Bij 'Praktijk De Steen' kan je niet alleen terecht voor persoonlijke begeleiding, maar het is ook een coaching centrum voor healing en energetisch werk.

Ik heb geleide healing meditatie aan mijn aanbod toegevoegd, zodat je leert hoe je alle krachten kan bundelen om verschillende problemen doeltreffend en efficiënt aan te pakken. Dit leidt tot persoonlijke groei en verruiming van je geest, waardoor je opnieuw harmonie in je leven kan vinden.

Ontdek de kracht van energetische healing, coaching en inspiratie. Transformeer jouw leven vandaag nog


Coaching voor persoonlijke groei en ontwikkeling

"Het geloof kent geen grenzen voor de mens." Wil jij jouw persoonlijke kracht ontdekken en jouw persoonlijke barrières en belemmeringen wegnemen? Bij Praktijk De Steen bied ik coaching aan om jouw pad te effenen, opportuniteiten te verkennen en jouw dromen te realiseren.

Vind rust en balans: Ontdek de helende kracht van energetische healing

Alles om ons heen bestaat uit energie, inclusief onszelf. Maar wanneer deze energie niet kan stromen, ontbreekt licht en beweging.

Energetische healing helpt om de energie in elk niveau van je lichaam te herstellen, zodat jouw innerlijke licht weer helder kan schijnen.

Het begint allemaal bij jezelf. Als je innerlijke rust vindt, straal je dit uit naar de buitenwereld. Leer om volledig jezelf te zijn en te tonen wie je werkelijk bent.

Motivatie en inspiratie voor persoonlijk succes

Alles is mogelijk. Dat zijn heel mooie woorden, maar vaak gemakkelijker gezegd dan gedaan. Wanneer je in een diep dal zit, heb je soms een duwtje nodig om opnieuw boven de wolken te geraken.

Een duwtje krijgen is geen schande. Dat weet ik als geen ander. Als motivator kijk ik altijd naar de mogelijkheden van jou als mens en motiveer ik je vanuit realisme, zonder hoogmoed.

Ben je klaar om jouw volledige potentieel te ontdekken?

Laat mij je begeleiden op jouw reis naar zelfontdekking en persoonlijke groei. Boek nu jouw sessie en zet de eerste stap op weg naar een leven vol vreugde en voldoening.

Heb je een vraag, wil je meer informatie of wil je een afspraak maken?

Je kan me steeds bereiken op:

de.steen.info@gmail.com

Of bel 0485/ 606 247

Waterval1
Akkoord