Thuiskomen in Jezelf: Een helende Sinaïreis met focus op mannen bij elkaar.


Stap binnen in de wereld van het Sinaïgebergte waar jij volledig jezelf -heel- mag zijn, samen met je emoties, je uitdagingen, je eigen ik. De kracht van het Sinaïgebergte brengt kracht en liefde samen om er een onvergetelijke reis van te maken.

Praktijk De Steen neemt je mee op een mannen-retreat in het Sinaïgebergte in Egypte


Praktijk De Steen neemt je mee voor een buitengewone reiservaring! Mo heeft al jarenlang de woestijn als zijn spirituele toevluchtsoord gekozen, een plek van heling, stilte en transformatie. En dit jaar wordt het nog specialer, want er ontstaat een nieuwe activiteit in de Sinaï,

“een mannen retreat”

Samen gaan we gezamenlijk op pad, met een selecte groep van maximaal 10 deelnemers, naar het adembenemende Sinaïgebergte. Het wordt een onvergetelijke reis, die ons allemaal innerlijk zal raken en bevrijden van wat mag gereinigd worden.

Man-”nen” in het licht van man zijn


Een 11-daagse reis om de vele aspecten van “man” zijn te ontdekken bij jezelf.

De paadjes in de bergen liggen klaar om te bewandelen, we hoeven ze niet te maken of te creëren, ze liggen er al en wachten alleen nog op jou om ze te bewandelen.

Net zoals de vele paadjes er al liggen en alleen maar bewandeld hoeven te worden, zo liggen veel uitdagingen in jou klaar om ze te ontdekken en om af te werken.

Mannencirkels, stilte momenten, diepe healing meditaties, bewustwording van lichaam en geest maar vooral vele ontspanningsmomenten om je nieuwe adem te ontdekken.

Hier mag jij helemaal jezelf zijn, want jij bent al heel en perfect zoals je bent. Dit wordt extra in de verf gezet zodat je je kan verankeren in heel je wezen van man zijn.

Op de Heilige Catherineberg, de hoogste berg in het Sinaïgebergte, krijg je een inwijding om je helemaal vrij te maken, opdat jij je volledig bewust van mag zijn wie jij bent;

Ik reik jou de hand om samen met mij op pad te gaan om innerlijke rust en eeuwige vrede te vinden en bij jou te laten verankeren.

Jezelf herontdekken in het magische Sinaïgebergte


Betreed het adembenemende Sinaïgebergte, waar eeuwenoude rotsen de getuigen zijn van menselijke emoties, en waar de stilte een genezend briesje in zich draagt. De schoonheid van de natuur zal je hart helemaal openen. Tijdens deze mannen-retreat zal je de ruimte ervaren om tot rust te komen, om te groeien en om jouw innerlijke kracht van man zijn te herontdekken.

Je staat er niet alleen voor. Samen zullen we werken aan heling, reiniging en bewustwording met een begeleiding die jouw unieke behoeften en persoonlijke ervaringen omarmt.

Wacht niet langer in de schaduw. Neem mijn uitgestoken hand aan en laat mij je begeleiden op deze betekenisvolle reis door het Sinaïgebergte. Ontdek wie je echt bent en vind de veerkracht om jouw leven opnieuw vorm te geven. Jouw innerlijke transformatie en bevrijding wacht, ik sta klaar om je tijdens deze helende reis bij elke stap te ondersteunen.

Vertrouw op de deskundigheid en Mo's spirituele wijsheid

Mannen retreat folder

Praktische informatie


Maak je geen zorgen, ik neem alle praktische zaken voor deze reis uit handen.

Dit is wat ik voor jou regel:

Vliegtickets: Ik boek jouw vliegtickets, zodat jij zonder gedoe naar de bestemming kan reizen.

Transfers: Vanaf het moment dat je vertrekt tot aan je bestemming, zorg ik voor alle naadloze transfers. Of het nu in België is of in de prachtige Sinaïwoestijn, ik regel taxiritten en treinreizen om jouw reis zo comfortabel mogelijk te maken.

Voorbereiding op maat: Zodra je je inschrijft, ontvang je van mij een handige bagagelijst. Hiermee kan je je goed voorbereiden en ervoor zorgen dat je alles bij je hebt wat je nodig hebt voor deze bijzondere reis.

Waar en wanneer?

Hier zijn de belangrijkste details die je moet weten:

  • Vertrekdatum: We starten onze avontuurlijke reis op zaterdag 7 september 2024 vanaf de bruisende luchthaven in Zaventem.
  • Terugkeer: dinsdag 17 september 2024 luchthaven in Zaventem.
  • Treinreis: Informatie volgt
  • Bagage: Informatie volgt na inschrijving

All-in prijs

Deze voordelen zijn inbegrepen in jouw All-in prijs:

We zorgen ervoor dat je, waar mogelijk, altijd verbonden bent met mobiele data. Zo kan je jouw ervaringen delen en je laten inspireren door de prachtige omgeving.

Alle transfers zowel in België als in de Sinaïwoestijn.

Rust uit en laad jezelf op in comfortabele en sfeervolle accommodaties aan de kust en in het Sinaïgebergte.

Laat je culinair verwennen: Proef de rijke cultuur van de Sinaï terwijl je geniet van de inbegrepen maaltijden.

Ontdek de geheimen van de Sinaï met ervaren gidsen die je de meest fascinerende plekken laten zien en je laten kennismaken met de rijke geschiedenis en cultuur van deze betoverende bestemming.

Fooien inbegrepen voor al onze gidsen en helpers ter plaatse.

Daarnaast staan er tal van activiteiten op het programma om je reis echt memorabel te maken.

We begrijpen dat jouw reis ook een persoonlijke en innerlijke reis is van stilte. Daarom bied ik persoonlijke begeleiding aan gedurende de hele reis.

Hou er rekening mee dat de kosten van het vliegticket, reisbijstandsverzekering en annuleringsverzekering niet zijn inbegrepen in de all-in prijs.

Hoe kan je je inschrijven?

Wil je je graag inschrijven voor deze unieke reis?

Dat kan eenvoudig door even te bellen of een mailtje te sturen naar:

Mo El Bazi: 0485 606 247 - de.steen.info@gmail.com

De deelnameprijs van € 1700,= mag je overschrijven op het rekeningnummer BE56 9731 1664 7988 met vermelding van Sinaï, vertrekdatum en volledige naam

Ik kijk er naar uit om samen met jou dit avontuur te beleven, waarbij we de schoonheid van de woestijn omarmen en samengroeien naar een krachtiger, vervuld leven!


Kort praktisch overzicht

Begeleider: Mo El Bazi

Datum: 7/09 tot 17/09/2024

Vertrek: Luchthaven Brussel

Locatie: Noordelijke Sinaï woestijn

Inschrijven: zie rubriek inschrijven onderaan of bel 0485 606 247

Investering: € 1700,= Exclusief vlucht.

Overschrijven op rekeningnummer: BE56 9731 1664 7988 met vermelding naam en Sinaï, vertrekdatum en volledige naam

Akkoord