Sinaï woestijn inspirerende spirituele reis - 01/11/2024

Bijgewerkt op: 07-04-2024

Foto website 3 Foto website 2 Foto website 1

Sinaï woestijn

De magie van de Sinaï woestijn: Een reis naar rust, onthaasting en innerlijke ontdekking

“De Sinaï woestijn heeft een magnetische aantrekkingskracht op haar bezoekers. De uitgestrekte zandvlaktes, majestueuze bergen en de ongerepte zee spreken tot ieders verbeelding. Je vindt er rust en stilte: dé ideale uitnodiging om te onthaasten en je innerlijke wereld te ontdekken. De ruimte om jouw ware zelf te vinden en te omarmen is hier grenzeloos.”

Tijdens deze reis laat ik je kennismaken met al haar geheimen en rijkdommen. Als je met mij op pad gaat, breng ik je naar de meest afgelegen en onontdekte plekjes van de Sinaï woestijn. Je zal versteld staan van de verborgen pareltjes en de eindeloze ruimte van zand, bergen en zee die hier op jou wachten.

Mis deze unieke kans niet!


Ben jij klaar om te luisteren naar de roep van de Sinaï Woestijn?

Als jouw persoonlijke mentor zal ik je begeleiden tijdens dit epische avontuur van zelfontdekking. Ik ben er om naar jou te luisteren, je bij te sturen en als gids op te treden tijdens jouw onvergetelijke reis. Onze persoonlijke gesprekken vinden plaats naast de groepsactiviteiten, zodat jij alle tijd hebt om jezelf te ontdekken en te ontwikkelen in alle rust en zachtheid.

In de woestijn draait alles om de kunst van langzaam leven. Je zult snel de innerlijke rust en vrede ervaren die nodig zijn om tot stilstand te komen en echt te genieten van het moment. Hier krijg jij de kans om jezelf helemaal te vinden en je te laten opladen met de krachtige energie van de woestijn. Voel hoe elke korrel zand en elke steen je lichaam en geest geneest en je energie geeft om de wereld aan te kunnen.

Laat je oude patronen oplossen in het stof van de woestijn en ervaar onvoorwaardelijke liefde. Je kan erop vertrouwen dat je met een gelukzalige glimlach en een rijk gevoel huiswaarts zal keren, net zoals alle andere reizigers die deze reis hebben meegemaakt.


Voor meer informatie, klik op de link.

Praktische Informatie over de reis


Dit is wat ik voor jou regel:

Maak je geen zorgen, ik neem alle praktische zaken voor deze reis uit handen

Dit is wat ik voor jou regel:

 • Vliegtickets: Ik boek jouw vliegtickets, zodat jij zonder gedoe naar de bestemming kan reizen.
 • Transfers: Vanaf het moment dat je vertrekt tot aan je bestemming, zorg ik voor alle naadloze transfers. Of het nu in België is of in de prachtige Sinaïwoestijn, ik regel taxiritten en treinreizen om jouw reis zo comfortabel mogelijk te maken.
 • Voorbereiding op maat: Zodra je je inschrijft, ontvang je van mij een handige bagagelijst. Hiermee kan je je goed voorbereiden en ervoor zorgen dat je alles bij je hebt wat je nodig hebt voor deze bijzondere reis.

Waar en Wanneer?

Hier zijn de belangrijkste details die je moet weten:

 • Vertrekdatum: We starten onze avontuurlijke reis op vrijdag 1 november 2024 vanaf de bruisende luchthaven in Zaventem.
 • Terugkeer: maandag 11 november 2024 luchthaven in Zaventem.
 • Treinreis: Informatie volgt
 • Bagage: Informatie volgt na inschrijving


Voor meer informatie klik op deze link.

All-in prijs

Ervaar een zorgeloze reis boordevol avontuur en betekenis, voor de prijs van € 1700, inclusief maaltijden, activiteiten, overnachtingen en fooien.

Deze voordelen zijn inbegrepen in jouw All-in prijs:

 • We zorgen ervoor dat je, waar mogelijk, altijd verbonden bent met mobiele data. Zo kan je jouw ervaringen delen en je laten inspireren door de prachtige omgeving.
 • Alle transfers zowel in België als in de Sinaïwoestijn
 • Rust uit en laad jezelf op in comfortabele en sfeervolle accommodaties aan de kust en midden van de woestijn.
 • Laat je culinair verwennen: Proef de rijke cultuur van de Sinaïwoestijn terwijl je geniet van de inbegrepen maaltijden.
 • Ontdek de geheimen van de Sinaïwoestijn met ervaren gidsen die je de meest fascinerende plekken laten zien en je laten kennismaken met de rijke geschiedenis en cultuur van deze betoverende bestemming.
 • Fooien inbegrepen voor al onze gidsen en helpers ter plaatse
 • Daarnaast staan er tal van activiteiten op het programma om je reis echt memorabel te maken.
 • We begrijpen dat jouw reis ook een persoonlijke en innerlijke reis is van stilte. Daarom bied ik persoonlijke begeleiding aan gedurende de hele reis.

Hou er rekening mee dat de exclusieve kosten van het vliegticket, reisbijstandsverzekering en annuleringsverzekering niet zijn inbegrepen in de all-in prijs.

Hoe kan je inschrijven?

Wil je je graag inschrijven voor deze unieke reis?

Dat kan eenvoudig door even te bellen of een mailtje te sturen naar:

De deelnameprijs van € 1700 mag je overschrijven op het rekeningnummer BE69 9731 7841 6578 met vermelding van Sinaï stilte, vertrekdatum en volledige naam

Ik kijk er naar uit om samen met jou dit avontuur te beleven, waarbij we de schoonheid van de woestijn omarmen en samengroeien naar een krachtiger, vervuld leven!

Praktisch

 • Begeleider: Mo El Bazi
 • Datum: 01/11 tot 11/11/2024
 • Vertrek: Luchthaven Brussel
 • Inschrijven: zie rubriek inschrijven onderaan of bel 0485 606 247
 • Investering: € 1700 Exclusief vlucht.
 • Overschrijven op rekeningnummer: BE56 9731 1664 7988 met vermelding naam en Sinaï + vertrekdatum

Mo El Bazi

is coach en healer bij Praktijk De Steen waar eenvoud werkt en sterk jouw leven kan veranderen.
Akkoord