Stilte retreat Sinaï woestijn - 12/10/2024

Bijgewerkt op: 07-04-2024

Foto website 3 Foto website 2 Foto website 1

Thuiskomen in Jezelf: Een helende woestijnreis met focus op stilte en innerlijke rust


Stap binnen in een wereld van stilte om ademruimte te krijgen, waar heling en persoonlijke groei samenkomen in een onvergetelijke reis door de majestueuze Sinaïwoestijn.

Praktijk De Steen neemt je mee op een stilte retreat in de Sinaïwoestijn

Praktijk De Steen neemt je mee voor een buitengewone reiservaring! Mo heeft al jarenlang de woestijn als zijn spirituele toevluchtsoord gekozen, een plek van heling, stilte en transformatie. En dit jaar wordt het nog specialer, want er ontstaat een nieuwe activiteit in de Sinaï woestijn, “de Stilte retreat”

In oktober 2024 gaan we gezamenlijk op pad, met een selecte groep van maximaal 10 deelnemers, naar de adembenemende Sinaïwoestijn. Het wordt een onvergetelijke reis die ons allemaal innerlijk zal raken.

In het licht van stilte


7 dagen in de woestijn om in stilte te verblijven, dichtbij elkaar en vooral ook afzonderlijk in een onmetelijke ruimte van stilte

Een reis door de 7 sferen van licht die begint met een stilte moment in groep om je helemaal naar binnen te brengen en elke dag te groeien in het licht van bewustzijn. S’ avonds sluiten we af met meditatie en gebed zodat de nachtelijke sterren jouw gezelschap worden.

Tijdens dag 4, is er een ceremonie voorzien om middernacht waar jouw leven centraal wordt geplaatst en sterren en planeten jouw getuige worden van jouw innerlijk werk van bevrijding.

Tijdens dag 7 is er ruimte om te feesten in stilte en rust en jij je Sinaï woestijn inwijding mag ontvangen als ceremoniële afsluiter

Ik reik jou de hand uit om samen met mij op het pad te gaan van innerlijke rust, om eeuwige vrede te vinden en deze bij jou te laten verankeren.

Jezelf herontdekken in de magische Sinaïwoestijn


Betreed de adembenemende Sinaïwoestijn, waar eeuwenoude rotsen de getuigen zijn van menselijke emoties en waar de stilte een genezend briesje in zich draagt. Tijdens deze spirituele reis zal je de ruimte ervaren om tot rust te komen en om te groeien en om jouw innerlijke kracht te herontdekken.

Je staat er niet alleen voor. Samen zullen we werken aan heling, met een begeleiding die jouw unieke behoeften en persoonlijke ervaringen omarmt.

Wacht niet langer in de schaduw. Neem mijn uitgestoken hand aan en laat mij je begeleiden op deze betekenisvolle reis door de Sinaïwoestijn. Ontdek wie je echt bent en vind de veerkracht om jouw leven opnieuw vorm te geven. Jouw innerlijke transformatie en bevrijding wacht, ik sta klaar om je te ondersteunen op elke stap tijdens deze helende reis van stilte.


Vertrouw op de deskundigheid en Mo's spirituele wijsheid

Praktische Informatie


Maak je geen zorgen, ik neem alle praktische zaken voor deze reis uit handen.

Dit is wat ik voor jou regel:

 • Vliegtickets: Ik boek jouw vliegtickets, zodat jij zonder gedoe naar de bestemming kan reizen.
 • Transfers: Vanaf het moment dat je vertrekt tot aan je bestemming, zorg ik voor alle naadloze transfers. Of het nu in België is of in de prachtige Sinaïwoestijn, ik regel taxiritten en treinreizen om jouw reis zo comfortabel mogelijk te maken.
 • Voorbereiding op maat: Zodra je je inschrijft, ontvang je van mij een handige bagagelijst. Hiermee kan je je goed voorbereiden en ervoor zorgen dat je alles bij je hebt wat je nodig hebt voor deze bijzondere reis.

Voor meer informatie klik op deze link.

Waar en wanneer?


Hier zijn de belangrijkste details die je moet weten:

 • Vertrekdatum: We starten onze avontuurlijke reis op zaterdag 12 oktober 2024 vanaf de bruisende luchthaven in Zaventem.
 • Terugkeer: dinsdag 22 oktober 2024 luchthaven in Zaventem.
 • Treinreis: Informatie volgt
 • Bagage: Informatie volgt na inschrijving

All-in prijs

Ervaar een zorgeloze reis boordevol avontuur en betekenis, voor de prijs van € 1700, inclusief maaltijden, activiteiten, overnachtingen en fooien.

Deze voordelen zijn inbegrepen in jouw All-in prijs:

 • We zorgen ervoor dat je, waar mogelijk, altijd verbonden bent met mobiele data. Zo kan je jouw ervaringen delen en je laten inspireren door de prachtige omgeving.
 • Alle transfers zowel in België als in de Sinaïwoestijn
 • Rust uit en laad jezelf op in comfortabele en sfeervolle accommodaties aan de kust en midden van de woestijn.
 • Laat je culinair verwennen: Proef de rijke cultuur van de Sinaïwoestijn terwijl je geniet van de inbegrepen maaltijden.
 • Ontdek de geheimen van de Sinaïwoestijn met ervaren gidsen die je de meest fascinerende plekken laten zien en je laten kennismaken met de rijke geschiedenis en cultuur van deze betoverende bestemming.
 • Fooien inbegrepen voor al onze gidsen en helpers ter plaatse
 • Daarnaast staan er tal van activiteiten op het programma om je reis echt memorabel te maken.
 • We begrijpen dat jouw reis ook een persoonlijke en innerlijke reis is van stilte. Daarom bied ik persoonlijke begeleiding aan gedurende de hele reis.

Hou er rekening mee dat de exclusieve kosten van het vliegticket, reisbijstandsverzekering en annuleringsverzekering niet zijn inbegrepen in de all-in prijs.

Hoe kan je inschrijven?


Wil je je graag inschrijven voor deze unieke reis?

Dat kan eenvoudig door even te bellen of een mailtje te sturen naar:

De deelnameprijs van € 1700 mag je overschrijven op het rekeningnummer BE69 9731 7841 6578 met vermelding van Sinaï stilte, vertrekdatum en volledige naam

Ik kijk er naar uit om samen met jou dit avontuur te beleven, waarbij we de schoonheid van de woestijn omarmen en samengroeien naar een krachtiger, vervuld leven!

Praktisch

 • Begeleider: Mo El Bazi
 • Datum: 12/10 tot 22/10/2024
 • Vertrek: Luchthaven Brussel
 • Inschrijven: zie rubriek inschrijven onderaan of bel 0485 606 247
 • Investering: € 1700 Exclusief vlucht.
 • Overschrijven op rekeningnummer: BE56 9731 1664 7988 met vermelding naam en Sinaï + vertrekdatum

Mo El Bazi

is coach en healer bij Praktijk De Steen waar eenvoud werkt en sterk jouw leven kan veranderen.
Akkoord