Sinaï woestijn inleefreis "rouw en verlies" - 19/11/2023

Bijgewerkt op: 25-05-2023

Thuiskomen in Jezelf: Een helende woestijnreis met focus op rouw, verlies en persoonlijke groei


Stap binnen in een wereld waar rouw en verdriet de ruimte krijgen om te ademen, waar heling en spirituele groei samenkomen in een onvergetelijke reis door de majestueuze Sinaïwoestijn.


Praktijk De Steen en Eilandhuis m'Isola nemen je mee op een spiritueel avontuur door de Sinaïwoestijn

Praktijk De Steen en Eilandhuis m'Isola slaan de handen in mekaar voor een buitengewone reiservaring! Mo heeft al jarenlang de woestijn als zijn spirituele toevluchtsoord gekozen, een plek van heling en transformatie. En dit jaar wordt het nog specialer, want er ontstaat een unieke samenwerking met het Eilandhuis m'Isola waarvan Christine Derycke de bezieler is.

In november ’23 gaan we gezamenlijk op pad, met een selecte groep van maximaal 8 deelnemers, naar de adembenemende Sinaïwoestijn. Het wordt een onvergetelijke reis die ons allemaal innerlijk zal raken.


In de schaduw van rouw en verlies

Rouwen kan vele vormen aannemen. Verdriet kan zeer diepgeworteld zijn. Of het nu gaat om het verlies van een dierbare, een gevecht voor de gezondheid van jou of een dierbare, het dragen van een emotioneel beladen trauma of een onvervulde kinderwens, jouw rouwproces is kostbaar en waardevol.

Rouwen is een natuurlijk proces, een intrinsiek onderdeel van het menselijke bestaan. Het gaat hand in hand met liefde en lijden, en in die complexiteit vinden we uiteindelijk onze kracht. Maar we begrijpen ook dat jouw rouwproces verwarrend en ontwrichtend kan zijn, en dat je soms de weg naar jezelf lijkt kwijt te raken:

Heb jij het moeilijk in jouw rouwproces? Weet je niet goed hoe je kan omgaan met jouw nieuwe, andere realiteit? Hoe het leven er nu uitziet, weet je nog wie je bent? Of ben je jezelf even kwijt?

Dan reiken we jou een uitgestoken hand aan, een uitnodiging om samen met ons op pad te gaan.

Jezelf herontdekken in de magische Sinaïwoestijn

Betreed de adembenemende Sinaïwoestijn, waar eeuwenoude rotsen de getuigen zijn van menselijke emoties en waar de stilte een genezend briesje in zich draagt. Tijdens deze spirituele reis zal je de ruimte ervaren om te rouwen, om te groeien en om jouw innerlijke kracht te herontdekken.

Je staat er niet alleen voor. Samen zullen we werken aan heling, met een begeleiding die jouw unieke behoeften en persoonlijke ervaringen omarmt.

Wacht niet langer in de schaduw van verdriet. Neem onze uitgestoken hand aan en laat ons je begeleiden op deze betekenisvolle reis door de Sinaïwoestijn. Ontdek wie je echt bent en vind de veerkracht om jouw leven opnieuw vorm te geven. Jouw innerlijke transformatie wacht, en wij staan klaar om je te ondersteunen op elke stap van deze helende reis.


Vertrouw op de deskundigheid van Christine en Mo's spirituele wijsheid

Laat Christine Derycke en Mo El Bazi jouw ervaren gidsen en zorgzame begeleiders zijn tijdens deze betoverende reis.

Christine is een buitengewone, charmante gastvrouw. Ze beheerst als geen ander de kunst om rust en stilte te creëren voor iedereen. Intuïtief weet ze wat jij nodig hebt, zelfs zonder een woord te zeggen.

Christine luistert aandachtig met haar hart en voelt aan welke pijn en verdriet je met je meedraagt. Haar eigen levenservaringen en het tragische verlies van haar dierbare dochtertjes maken van haar een uitstekende gids. Ze is een anker waar je altijd op kan vertrouwen, zelfs in de meest turbulente tijden.

Met zijn engelengeduld en zijn volledige aandacht luistert Mo naar jouw verhaal en het diepe verdriet dat je ervaart. Dankzij zijn diepgaande spirituele kennis heeft hij een sterke verbinding met het hier en nu. Hij heeft de gave om snel tot de essentie door te dringen. Elk verhaal, ook dat van jou, is voor hem van onschatbare waarde. Hij geeft je steeds de ruimte om je stem te laten horen en je pijn en verdriet te uiten.

Je ontvangt van hem unieke inzichten en verhelderende antwoorden in begrijpelijke taal, zodat je er direct mee aan de slag kan gaan. Mo reikt je de nodige tools en begeleiding aan zodat je sterker en vol vertrouwen naar huis terugkeert.


Praktische informatie

Maak je geen zorgen, wij nemen alle praktische zaken voor deze reis uit handen.


Dit is wat wij voor jou regelen:

 • Vliegtickets: Wij boeken jouw vliegtickets, zodat jij zonder gedoe naar de bestemming kan reizen.
 • Transfers: Vanaf het moment dat je vertrekt tot aan je bestemming, zorgen wij voor naadloze transfers. Of het nu in België is of in de prachtige Sinaïwoestijn, wij regelen taxiritten en treinreizen om jouw reis zo comfortabel mogelijk te maken.
 • Voorbereiding op maat: Zodra je je inschrijft, ontvang je van ons een handige bagagelijst. Hiermee kan je je goed voorbereiden en ervoor zorgen dat je alles bij je hebt wat je nodig hebt voor deze bijzondere reis.

Waar en Wanneer?

Hier zijn de belangrijkste details die je moet weten:

 • Vertrekdatum: We starten onze avontuurlijke reis op zondag 19 november 2023 om 12 uur vanaf de bruisende luchthaven in Zaventem.
 • Treinreis: Voor het gemak en de gezelligheid zullen we je tijdig informeren over de vertrektijd van de trein naar Zaventem, zodat we samen kunnen reizen en het avontuur al onderweg kunnen beginnen.
 • Terugkeer: Na een onvergetelijke reis landen we op dinsdag 28 november 2023 om 20 uur weer op de luchthaven in Zaventem.
 • Bagage: Voor jouw comfort en gemak mag je één rugzak of handbagage van maximaal 10 kg meenemen, samen met één stuk ruimbagage van maximaal 20 kg. Zo heb je voldoende ruimte voor al je benodigdheden tijdens deze bijzondere reis

All-in prijs

Ervaar een zorgeloze reis boordevol avontuur en betekenis, voor de prijs van € 1500, inclusief maaltijden, activiteiten en overnachtingen.

Deze voordelen zijn inbegrepen in jouw All-in prijs:

 • We zorgen ervoor dat je, waar mogelijk, altijd verbonden bent met mobiele data. Zo kan je jouw ervaringen delen en je laten inspireren door de prachtige omgeving.
 • Alle transfers zowel in België als in de Sinaïwoestijn
 • Rust uit en laad jezelf op in comfortabele en sfeervolle accommodaties aan de kust, op de Mozesberg en midden in de woestijn.
 • Laat je culinair verwennen: Proef de rijke cultuur van de Sinaïwoestijn terwijl je geniet van de inbegrepen maaltijden.
 • Ontdek de geheimen van de Sinaïwoestijn met ervaren gidsen die je de meest fascinerende plekken laten zien en je laten kennismaken met de rijke geschiedenis en cultuur van deze betoverende bestemming.
 • Daarnaast staan er tal van activiteiten op het programma om je reis echt memorabel te maken.
 • We begrijpen dat jouw reis ook een persoonlijke en spirituele reis is. Daarom bieden we persoonlijke begeleiding gedurende de hele reis.

Hou er rekening mee dat de exclusieve kosten van het vliegticket en de reisbijstand en annulatieverzekering niet zijn inbegrepen in de all-in prijs.


Hoe kan je inschrijven?

Wil je je graag inschrijven voor deze unieke reis?

Dat kan eenvoudig door even te bellen of een mailtje te sturen naar:

De deelnameprijs van € 1500 mag je overschrijven op het rekeningnummer BE69 9731 7841 6578 met vermelding van Sinaï, vertrekdatum en volledige naam

We zien er naar uit om samen met jou dit avontuur te beleven, waarbij we de schoonheid van de woestijn omarmen en samen groeien naar een krachtiger, vervuld leven!

Siani 7 Sinai 2 Sinai 10 Siani 8 Sinai 022023 5 Sinai 022023 6 Sinai 022023 7 Sinai 022023 8 Sinai 022023 9 Sinai 022023 4 Sinai 022023 2 Sinai 022023 3 Sinai 022023 1

Praktisch


 • Begeleider: Mo El Bazi - Christine Derycke m'isola
 • Datum: van zondag 19 november tot dinsdag 28 november 2023
 • Vertrek: Luchthaven Brussel om 12u
 • Locatie: Noordelijke Sinaï woestijn
 • Inschrijven: zie rubriek inschrijven onderaan of bel 0485 606 247
 • Investering: € 1500 Exclusief vlucht.

 • Overschrijven op rekeningnummer: BE69 9731 7841 6578 met vermelding naam en Sinaï

Mo El Bazi

is coach en healer bij Praktijk De Steen waar eenvoud werkt en sterk jouw leven kan veranderen.
Akkoord