Openbloeien: geleide healing meditatie "La Verna - Gent" - 02/06/2021

Bijgewerkt op: 02-06-2021


Inhoudelijk

Met elke thema gaan we op reis naar jouw innerlijke beleving. Een ontdekking van wie jij bent. Elk thema brengt je daar waar een healing nodig is. Ik laat jou aan de hand van thema’s stukjes van jezelf liefdevol ervaren om daar waar nodig te helen.

Tijdens elke geleide healing meditatie wordt elke stukje dat om aandacht vraagt geheeld. Je krijgt inzicht(en) en antwoord(en) om zaken los te laten of anders aan te pakken. Ik begeleid je om anders naar jezelf te kijken.

Mijn aanpak is zacht, geduldig maar werkt diep door naar wie jij bent. Ik neem alle tijd om je te begeleiden en geef jou alle tijd ernaar te kijken, luisteren en in symbiose te gaan met jouw innerlijke beleving, daar waar healing werkzaam is.

Geen enkele geleide healing meditatie is dezelfde voor jou. Bij het opnieuw beluisteren zal de healing bij jou werken daar waar het nodig is op dat ogenblik om je verder te helpen groeien.

Openbloeien in de lente met het zaadje dat je plantte de voorbije periode.

De laatste geleide healing meditatie van een reeks van 10 sessies neem ik je mee in een intuïtieve meditatie rond het thema “openbloeien”. Ik laat mij leiden en inspireren door jouw groei van de laatste tijd.

Wat maakte jij mee en ervaarde je tijdens de laatste weken en maanden? Ik zal je laten zien dat jij wel degelijk gegroeid en open gebloeid bent als mens. Om deze bijzondere periode waarin we allemaal in zaten achter ons te laten en af te sluiten op een gezonde manier.

Openbloeien is complex en afhankelijk van allerlei omstandigheden. Toch groeit de natuur zonder inmenging van de mens. Laten we eenvoudig kijken naar jouw bloei zoals elke bloem elke morgen haar hart toont, daarin zit jouw schoonheid.

Informatie


Achteraf is er mogelijkheid om vragen te stellen!

 • Wanneer: woensdagavonden 7 april, 5 mei, en 2 juni van 20:00 u. tot 21 u.
 • Investering: € 15 (leden) en € 18 (niet-leden) per sessie, drankje inbegrepen.

 • Voor de reeks van 3 sessies: De roos, de regenboog en openbloeien € 40 (leden) en € 45 (niet-leden):
 • Inschrijven: via LaVerna.be
  Info: Vermeld bij je inschrijving en op je overschrijving ‘geleide healing meditatie Mo’.
  Zie ook webpagina ‘Hoe inschrijven en wat je best weet’.
  Online: wanneer fysiek contact nog niet is toegelaten geef ik online sessies.

 • Locatie: La Verna Gent en/of online
 • Meebrengen: matje en fleece deken
 • Online te volgen (link JitsiMeet wordt halfuur voor aanvang gestuurd)

Mo El Bazi

is coach en healer bij Praktijk De Steen waar eenvoud werkt en sterk jouw leven kan veranderen.
Akkoord